Angola

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Angola

Prodaje se nekretnina u Angoli

Angola je zemlja u južnoj Africi. Luanda je glavni grad.

Sjeverno graniči s Republikom Kongo, na istoku sa Zambijom, a na jugu s Namibijom. Enklava Cabinda također je dio zemlje.

Angola je vrlo važna zemlja za afrički kontinent jer je treći najveći proizvođač nafte. Čak je i tržište nekretnina povezano s tim, u stvari cijene nekretnina za prodaju u Angoli prate trend cijena nafte i kao rezultat toga nalazimo visoke cijene koje obeshrabruju strane investitore koji žele kupiti nekretninu za prodaju u Angoli ,

Postotak prodanih nekretnina za prodaju u Angoli toliko je malen u usporedbi s ukupnim brojem prodanih nekretnina na tržištu koji rezultira postotkom od 0%.

Da bi se pomoglo stambenom tržištu u Angoli izgrađeno je nekoliko stambenih kompleksa koji su naišli na dobru potražnju.

Kupci nekretnina za prodaju u Angoli uglavnom su tvrtke kojima je potreban velik broj jedinica za smještaj svog osoblja.

U posljednjih nekoliko godina, zahvaljujući cijeni nafte koja je neznatno spuštena i nastavak borbe protiv korupcije od strane vlade omogućili su određeni razvoj tržišta nekretnina koji je počeo privlačiti sve više stranih kupaca spremnih iskoristiti ovu priliku nekretnina na prodaju u Angoli.

Najzanimljiviji gradovi u Angoli gdje možete potražiti nekretnine za prodaju su Luambo, Bié, Huambo, Moxico, Kwanza Sul, Lobito i Uíge.

  •  
    Selio se u Angolu. Emigrirani i žive u Angoli

        Toplina se osjeća, a sada smo u samom srcu ljetne sezone. Ima onih koji traže hladnije mjesto, i onih koji žele u potpunosti uživati ​​u suncu i moru. Ali jedan element je zajednički svima: pronalaženje mjesta koje odgovara vašim potrebama. Kao što znate, mi u Realigru uvijek nastojimo ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Stanje: NEW NO RESIDENT TEHNIČKI PODACI Prizemlje: 1 apartman, 1 kuhinja s dispenzerom i 1 zajedniÄŤka soba 1. kat: 2 apartmana i 1 redovne sobe,...
Cod. 22323

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Angola, Luanda, Luanda, ..

Reserved negotiation
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

500000 m²
zemljište za prodaju
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB